Onze oplossing

Of je nu een pizzeria hebt, ontbijtmanden levert, drank verkoopt of een tijdelijk corona-afhaal-restaurant hebt opgezet, onze oplossing is flexibel inzetbaar als het gaat om afhaal of levering. Hoe je onze oplossing aan je klanten wilt aanbieden hangt af van enkele simpele zaken.

Online producten bestellen kan altijd, maar hoe wil je ze naar de klant brengen? Wil je enkel met afhaal werken, of wil je ook zelf leveren bij de klant? En zoja, tot welke afstand van je zaak?

Afhaal

Je klanten kunnen online de producten bestellen, maar je levert ze niet ter plaatse. De klant kan in dat geval enkel komen afhalen op één of meerdere afhaalpunten.

Levering

Je klanten bestellen de producten online en kunnen de producten afhalen ofwel laten leveren ter plaatse aan een vooraf vastgestelde meerprijs.

Onze oplossing biedt de mogelijkheid om online betalingen te laten uitvoeren, maar je kan er eveneens voor kiezen dat klanten bovenop de online betalingsmogelijkheden ook gewoon cash kunnen betalen bij afhalen of levering.

Online betalingen

 Enkel beschikbaar indien u een zakelijke Mollie account hebt. U bezorgt ons de API key en wij doen de rest! Neem rechtstreeks contact op met Mollie om dit op te zetten.

Online betaling zorgt voor een geautomatiseerd verkoopproces. Per bestelling betaalt de verkoper een transactiekost. Deze wordt in rekening gebracht door Mollie, onze partner die de online betalingen regelt. Stel dat je een product verkoopt aan 10€ en er geldt een transactiekost van 0.25€, dan hou je als verkoper 9.75€ over. De transactiekost is afhankelijk van het kanaal waarlangs betaald wordt. Je kiest zelf welke betalingen je wenst toe te laten (bv. geen kredietkaarten, maar wel bankcontact app)
Klik hier voor de actuele tarieven.

Cash betaling

Bovenop de online betalingen kunnen producten ook cash worden betaald bij levering of afhaal indien je dit wenst als verkoper. Voor deze bestellingen gelden uiteraard geen transactiekosten. Een nadeel van cash betaling is natuurlijk dat mensen mogelijk niet komen opdagen, of een ongeldig adres opgeven.

Wij adviseren een volledig geautomatiseerd betalingsproces, ook al gaan daar transactiekosten mee gepaard.

payments

Uw online bestelplatform wordt beschikbaar gesteld op https://uwnaam.digi-order.be of https://www.digi-order.be/uwnaam, gepersonaliseerd met je eigen logo.

Wat kost het?

100 | éénmalige opzet
25 | per maand

Praktisch